Helt mysko jävla skiit helg. o.O

Asså jag blir så förbannad, Här han man planerat, och planerat. oh vad man än gör får man helgen förstörd! ÅÅÅåååhh.. blir sååå arg.. Fredagen började ju såå förbannat bra, och hela kvällen var rolig, (trots olyckorna) :P - men sen efter de korta natten när jag vaknade runt 6 tiden,då blir allt totalt skiit.. jag höll på att bli galen, så vi åkte hem, Jag o Tobbe.. men då va de inte nåt bra där heller.. :/:/ - så vi bestämde oss för att åka på en saitsing med 4hjulingen, de va ju trevligt.. Därefter fick de bli grilla vid sjön i funningen, så vi ringde 2 muppar till som skulle med.. men där blev de total kaos.. dem bara satt i varsit hörn och bara höll käft.. de går ju liksom inte hitta på nåt om dem inte kan snacka, dagen efter! shiit, helt seriöst, för en som är 23 bast borde la för faaan veta de bättre själv! Åååh, blir såå förbannad.. de är ju för faan inte bara upp till en, utan båda.. man kommer väl faan inte nån vart om man bara håller käft, då får ju ingen reda på nåt! dem år väl faan ta upp tummen ur röven, ta lite egna initiativ(!!) - sen därefter blev de lite bastubad, och de enda som va kul där, va väl i princip vattenkriget som varade i ca 10 min! sen började allt från början igen! Asså när ska killar sluta tänka med ollonet och bete sig som folk!? - herregud.. blir vansinnig! Jag o Tobbe tröttnade somfaan efter de, och åkte ner till stan vid 23 tiden i lördags o tog oss en mysig promenad och stannade kvar tills 12 halv 1 o sen åkte hem.. den natten blev så jävla underbart  bra! å de  va ju de enda! Sen på söndagen blev de en mysig fika i parken, med kaffe latte och en filt.. i ett par timmar.. sen kom de lite folk som joinade oss .. så de va ju trevligt.. så då hade vi lugnat ner oss.. men nu idag, så gick jag upp i taket!

DÅ KOMMER DETTA PÅ SMS i 4 DELAR!
"satt och tänkte på vad han hade sagt & vad du sa, för att helgen blev fel va för att han tjatade på mig om sex hela tiden. han förväntade sig typ att jag skulle göra något första helgen och han skickade typ "vill pilla" och sånt hela tiden, och pratade om de, och i bastun när han frågade om jag skulle med i duschen, jag tyckte bara att de va drygt att han puscha på mig hela tiden, fast jag hade sagt till honom att puschan mig till något jag inte vill, leder ingenstans, jag frågade även om vi skulle hitta på något och då sa han bara att de inte fanns nåt att göra, och jag ville likosm hitta på nåt med er eller utan er, och när tobbe ringde ville jag ju ör jag ville liksom inte ligga i hans säng och kolla på film hela dagen, och han sa att jag inte pratade, då kunde väl han också livat upp ett samtal, för jag pratar om jag år något att prata om!" (citerat från sms)..
----------------------------------------------------------
Asså jag blev så förbannad, Jag fattar inte hur en del tänker.. nu behöver vi inte dra upp vad den andre personen skrev under helgens gång, men tro mig de va inte vackert! ååh, sicka jävla svin de finns asså.. & jag är sjukt trött på att vara mellan handen!!! Man måste kunna prata om saker o ting själv! inte ta de genom andra!
Att folk aldrig lär sig!! åååååh, blir gaaalen!!!

Tur att man inte är ensam om det! - Tack för att du fanns där och stöttade mig! Älskar dig min tvärnit<3(L)

-.-

Önskar att man betyder så mkt som folk säger! är så förbannat trött på Borås! :@

Saknar dig så himla mkt min gosiga man! Lyssnar på "She´s like the wind" & tänker på dig så jag spricker! Vill bara krama om dig & ge dig en bamse stor kram. Längtar tills vi ses igen. . Vill känna din närhet, dina mjuka varma armar som håller om mig så hårt, och som du viskar i mitt öra, hur mkt du älskar mig..

Höra & känna diin kärlek för mig gör mig så lycklig, och jag är väldens lyckligaste för ha fått bli så himla kär i dig!

Din sxssss

Vill inte! detta måste få ett slut! på ett eller annat sätt!

Jag orkar verkligen inte mer nu! Vill bara försvinna och aldrig mera komma tebax! Tänk vad alla hade fått de bra!!!, Inga bekymmer, ingen saknad, ett bekymmersfritt liv! Alla hade vart glada och nöjda, sörjt ett par dagar, sen återgått till verkligheten och sen gått vidare! folk hade bara vart så förbannat lyckliga över att få slippa ha mig i deras liv... de går ett par dagar, och allt är bra, sen ett par dagar till, då duger man inte längre.. man känner sig helt jävla värdelös, ingen bryr sig, de är bara nåt dem säger.. klart att de är hur lätt som helst att säga något utan att mena de! men tyvärr betyder ord mkt mer än man tror, speciellt dem som sårar en. de sitter kvar länge!

Ord sårar mer än slag! ett slag går över på några minuter, ord stannar alltid kvar! 

Vill bara... jag vet inte vad jag vill längre, jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, jag vet inte hur jag vill hade, jag vet inte hur jag vill leva, OM jag vill leva..

allt känns så jävla meniingslöst! Önskar jag hade facit i handen på alla problem. men tyvärr finns de inget facit i mitt liv.. men eventuellt eller kort slut?!.... 



RSS 2.0